Недолично: Советникот на Заев го прогласи ракометарот Стоилов за ментално нестабилен и „дупка“ во одбраната

Посебниот советник за развој на мултикултурно општество на премиерот Зоран Заев, Рубин Земон, кој е претседател на сојузот на балкански … Продолжи со читање Недолично: Советникот на Заев го прогласи ракометарот Стоилов за ментално нестабилен и „дупка“ во одбраната