Заев се меша и во спортот? Има два предлога за претседател на МОК, едниот вмешан во криминални структури

Завршува долгогодишната ера на раководење со Македонскиот олимписки комитет од страна на Васил Тупурковски, a овие денови е актуелен нов … Продолжи со читање Заев се меша и во спортот? Има два предлога за претседател на МОК, едниот вмешан во криминални структури