Најдобриот наш пливач крева раце од Македонија – ќе плива за САД или ќе се пензионира!?

Според многумина најдобриот пливач кој Македонија го има во моментов, Марко Блажевски, нема да биде дел од репрезентацијата која ќе … Продолжи со читање Најдобриот наш пливач крева раце од Македонија – ќе плива за САД или ќе се пензионира!?