Македонец стана европски шампион сред Солун

Филип Додевски (-87 кг) освои златен медал, а Дејан Георгиевски (+87 кг) сребрен на Европското клупско првенство за сениори во … Продолжи со читање Македонец стана европски шампион сред Солун