Во овој период, кога ни оспоруваат и име и презиме и нација и ген, еве нè во Европа!

Емоции, радост, лудило! Македонија слави! Македонската фудбалска репрезентација се пласираше на завршницата на Европското првенсво кое ќе се одигра наредната година. … Продолжи со читање Во овој период, кога ни оспоруваат и име и презиме и нација и ген, еве нè во Европа!