„Уриме Шкендија“ – Али Ахмети, Талат Џафери, Теута Арифи, Артан Груби на стадион во Тетово

Ако на народот му е забрането, тоа не значи дека е забрането и за функционерите од владејачките партии. На денешниот … Продолжи со читање „Уриме Шкендија“ – Али Ахмети, Талат Џафери, Теута Арифи, Артан Груби на стадион во Тетово