„Сопругот ти купил гради со парите од тракторот“: Oва е жената на Борјан, Хрватите и го објавиле јавно мобилниот и праќале пораки

Милан Борјан е чувар на мрежата на Канада. Тој е Србин протеран од Хрватска кој вчера беше цел на навреди … Продолжи со читање „Сопругот ти купил гради со парите од тракторот“: Oва е жената на Борјан, Хрватите и го објавиле јавно мобилниот и праќале пораки