Поставен нов рекорд на постигнати автоголови на едно Европско првенство

Иако на Европското фудбалско првенство се уште се игра само второто коло од групната фаза, веќе е поставен нов рекорд … Продолжи со читање Поставен нов рекорд на постигнати автоголови на едно Европско првенство