Мутибариќ се бори со болеста што го закова за кревет: Ситуацијата ми е катастрофална, никој не помага!

Eдeн од легендите на македонскиот спорт, Драган Мутибариќ (75), незаборавниот голман на Вардар, деновиве се соочува со најтешките моменти во … Продолжи со читање Мутибариќ се бори со болеста што го закова за кревет: Ситуацијата ми е катастрофална, никој не помага!