Васил Гарванлиев: Не се извинувам за тоа што сум јас

Македонскиот претставник на „Евровизија“ Васил Гарванлиев преку видео се обрати до македонската јавност за да објасни зошто поседува бугарски пасош, … Продолжи со читање Васил Гарванлиев: Не се извинувам за тоа што сум јас