Драмски претесен за „Некст тајм“: Публиката скандираше МАКЕДОНИЈА на промоцијата на „Нешто ќе те питам бабо“

Драмски театар вечерва беше претесен за сите пријатели, колеги и обожаватели на „Некст тајм“ на промоцијата на нивниот трет проект … Продолжи со читање Драмски претесен за „Некст тајм“: Публиката скандираше МАКЕДОНИЈА на промоцијата на „Нешто ќе те питам бабо“