Македонската актерка проговори за свадбата која ја спрема со српскиот кошаркар

Со голема радост и посветеност, актерката Јана Стојановска и нејзиниот свршеник, кошаркарот Андрија Бојиќ кој игра за МЗТ, ја планираат … Продолжи со читање Македонската актерка проговори за свадбата која ја спрема со српскиот кошаркар