Фатен на дело: Милан Поповиќ и судијката што ѝ го одзеде старателството на Северина, заедно на скијање

Стигнавме во хотелот во сабота на 4-ти јануари и не сум сигурна дали се видовме истата вечер или следното утро … Продолжи со читање Фатен на дело: Милан Поповиќ и судијката што ѝ го одзеде старателството на Северина, заедно на скијање