За да докаже дека случајно ја згрешила: Тамара реши да ја истетовира македонската химна

Тамара Тодевска во емисијата „Бексејџ“ проговори за тешките моменти со кои се уште се соочува откако на прославата во Амбасадата … Продолжи со читање За да докаже дека случајно ја згрешила: Тамара реши да ја истетовира македонската химна