Сега ние ќе објавиме информации за Даниела: Правниот тим на Лечиќ по отфрлувањето на тужбата за силување

Откако Вишото јавно обвинителство во Белград ја отфрли кривичната пријава за силување на актерката Данијела Штејнфелд поднесена против Бранислав Лечиќ, … Продолжи со читање Сега ние ќе објавиме информации за Даниела: Правниот тим на Лечиќ по отфрлувањето на тужбата за силување