„Себична ковид-лажга“ велат Британците за Рита Ора, која правеше забава и покрај карантинот

Британската пејачка со потекло од Косово, Рита Ора ја разбесни тамошната јавност откако организираше журка за 30. роденден, прекршувајќи ги … Продолжи со читање „Себична ковид-лажга“ велат Британците за Рита Ора, која правеше забава и покрај карантинот