Се породи Лора, ќерката на Сузе Турунџиева и Маленко: Бебе во семејството е најголем дар!

Сузана Турунџиева на нејзиниот фејсбук профил објави дека нејзината ќерка Лора стана мајка. Нејзината желба да се породи природно и … Продолжи со читање Се породи Лора, ќерката на Сузе Турунџиева и Маленко: Бебе во семејството е најголем дар!