Нова провокација: Гарванлиев „лета и орли“

По признанието дека има бугарски пасош и оти со тоа се гордее со тоа претставникот на Евровизија Васил Гарванлиев не … Продолжи со читање Нова провокација: Гарванлиев „лета и орли“