Лута како рис на бившиот: Ана Севиќ се огласи по распитот во полициската станица

Српската пејачка Ана Севиќ била повикана во полициската станица да разјасни зошто „мерцедесот“, кој се води на нејзино име, има … Продолжи со читање Лута како рис на бившиот: Ана Севиќ се огласи по распитот во полициската станица