Луна од „Задруга“ излегува богата: Откриени деталите од договорот со „Пинк“

По завршувањето на првата сезона на „Задруга“, Луна Џогани од продукцијата доби 16 илјади евра, наместо договорените 40 илјади, затоа … Продолжи со читање Луна од „Задруга“ излегува богата: Откриени деталите од договорот со „Пинк“