Карлеуша со необично минијатурно бикини

Српската ѕвезда Јелена Карлеуша се врати од Турција, каде во луксузен ресорт одмора заедно со ќерките Ника и Атина. За … Продолжи со читање Карлеуша со необично минијатурно бикини