Доби дијамантски прстен со смарагди: Парис Хилтон ќе се мажи

Бизнисменот Картер Реум (40) ја запросил познатата џет-сетерка Парис Хилтон. Чинот се случило на приватниот остров на Реум на 13 … Продолжи со читање Доби дијамантски прстен со смарагди: Парис Хилтон ќе се мажи