четврток, 20 септември 2018 | Вести денес: 117 ново

Луди богати Азијати – Crazy Rich Asians

crazy-rich-asians

Жанр:
комедија, романса

Режија:
Џон М. Чу

Актери:
Констанс Ву, Хенри Голдинг, Мишел Јео, Гема Чен, Лиса Лу, Оквафина, Кен Џонг

Заработка:
8,7 милиони долари

Top