четврток, 22 март 2018 | Вести денес: 99 ново

Црниот пантер – Black Panther

black-panther

Жанр:
акција, авантура, научна фантастика

Режија:
Рајан Куглер

Актери:
Чадвик Босман, Мајкл Б. Џордан, Лупита Најонг’о, Данаи Гурира, МартинФриман

Заработка:
27 милиони долари

Top