Социјална или физичка дистанца?

Петар Поп-Арсов Американскиот претседател Трамп во неделата соопшти дека насоките за социјална дистанца ќе траат до 30 април, ретерирајќи од … Продолжи со читање Социјална или физичка дистанца?