сабота, 18 август 2018 | Вести денес: 90 ново
Дневен хороскоп за: вторник, 29.08.2017

Рак 22.6. - 22.7.

Немате доволно трпение за дополнителни обврски, но постојат ситуации кои бараат креативно размислување или фаза на инкубација. Важно е на што подобар начин да ги усогласите своите желби и можности. Некој во вас понудва емотивно интересирање и добро расположение. Не бидете нестрливи, ќе имате причина за радост. Почекајте некои ситуации да се разјаснат во согласност со заедничките потреби.

Сугестија: Ќе ви одговара престој во природата и релаксација.

Top