среда, 15 август 2018 | Вести денес: 71 ново
Неделен хороскоп за: 13.08.2018 - 19.08.2018

Овен 21.3. - 20.4.

Благодарејќи на добрата вештина на преговорање и прилагодување успевате да се вклопите во различни службени договори. Имате добро претчувство кога треба да покренете поголема акција и на основа на својата интуиција донесувате исправна одлука. Во договор со соработниците на лесен начин можете да ги остварите своите интереси. Проширете ги своите професионални интереси во различни правци на изразување. Кога вашите чувства и разум се наоѓаат во благ расчекор, тогаш се можни и погрешни проценки во поглед на љубовниот расплет. Негативната тензија која постои помеѓу вас и саканиот(ата), треба да ве покрене на нов импулс и љубовно зближување. Во свој типичен манир, направете се што е потребно за да ја усреќите блиската личност.

Top