среда, 15 август 2018 | Вести денес: 66 ново
Неделен хороскоп за: 13.08.2018 - 19.08.2018

Девица 23.8. - 23.9.

Во некои неочекувани случувања или во необични ситуации на работната сцена, мора да делувате многу трезвено. Во состојба на резигнација, можна е погрешна ориентација или да создадете негативна тензија помеѓу соработниците. Понекогаш постојат проблеми кои бараат фаза на креативна инкубација, пред да се искристализира добра одлука и позитивно решение. Во односот со љубовниот партнер, честите промени во расположението создаваат дополнителна нервоза или несигурност. Умеете да поставите строги критериуми и немате доволно разбирање за нечиј слабости или пропусти во однесувањето. Случувањата од вашиот љубовен живот не треба да го преокупираат вниманието на јавноста, бидете дискретни во своето однесување повеќе од вообичаено.

Top