понеделник, 20 август 2018 | Вести денес: 107 ново
Неделен хороскоп за: 20.08.2018 - 26.08.2018

Бик 21.4. - 20.5.

Активно учествувате во различни случувања на работната сцена, како би реагирале во најдобар момент и би ја подобриле својата позиција во однос на останатите соработници. Умеете да процените поволна ситуација и верувате во своето знаење или способности. Сепак, вашата блиц интелигенција и снаодливост во настапот пред соработниците донесува само краткорочни ефекти. Важно е да употребите практично искуство и правилно да ги заштитите своите работни интереси. Во односот со саканиот(ата), понекогаш не е лесно да се согледа вистинската причина која доведува до чести недоразбирања или судири. Подобро е некои работи мудро да ги премолчите, отколку да заговарате дијалог кој води кон љубовно ривалство или расправија на ниски страсти. Пречувствително реагирате на различни ситници, потребно е да направите емотивна дистанца.

Top