среда, 15 август 2018 | Вести денес: 0 ново

Живот

Мода и убавина Живот

Олгица Ѓоргиева ги направи костимите за балетската претстава „Електра“ и соработуваше со светски познатиот режиер Ренато Занела

Македонската модна дизјанерка Олгица Ѓоргиева беше дел од интернационален проект во кој соработуваше како костимограф...

Top