недела, 21 октомври 2018 | Вести денес: 69 ново

Интервјуа

Култура Интервјуа

Маргарита Плевнеш Петкоска, историчар на уметноста со археологија: Ја развиваме моториката, имагинативноста и креативноста на најмалите

Едукативните работилници за деца кои неколку години наназад се реализираат со едукатори од Музејот на Град Скопје...

Култура Интервјуа

Ненад Георгиевски, основач на „Скопје синема сити“: Формулата е да се поистоветат работата и задоволството, а не да се исклучат меѓусебно

Пред нас е ново издание на „Скопје синема сити“. Кои филмови се на програмата на пролетното издание на Фестивалот? -Пролетното...

Top