Борјан Јовановски утре ќе пушти џоинт пред ОЈО во знак на протест

Познатиот новинар Борјан Јовановски, на неговите Твитер и Фејсбук акаунти најави дека утре ќе конзумира … Продолжи со читање Борјан Јовановски утре ќе пушти џоинт пред ОЈО во знак на протест