„ОхридСкај“: Референдумот е пред колапс, покажуваат анкетите на ОБСЕ

Референдумот на 30 септември е пред колапс, објавува порталот „ОхридСкај“ која дошла до официјални анкети … Продолжи со читање „ОхридСкај“: Референдумот е пред колапс, покажуваат анкетите на ОБСЕ