Џекпот и за сообраќајната полиција на Спасовски (ФОТО)

Знае ли министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски што ми прават полицајците додека се на … Продолжи со читање Џекпот и за сообраќајната полиција на Спасовски (ФОТО)