Масовно: Полицајци добиваат џекпоти во коцкарниците во Македонија (ФОТО)

Несекојдневна појава во македонските коцкарници. Како никогаш досега, џекпотите завршуваат во џебовите на полицајците. И … Продолжи со читање Масовно: Полицајци добиваат џекпоти во коцкарниците во Македонија (ФОТО)