Промената на името, јазикот и нацијата е велепредавство, а не е лидерство

Да нема македонски јазик и македонски идентитет. Да се изврши промена на Уставот за да … Продолжи со читање Промената на името, јазикот и нацијата е велепредавство, а не е лидерство