Одвратна и бедна политички мотивирана осветољубивост – Кацарска на врвот на нечовечноста и нецивилизираноста

Поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкуловска ја прегледува конзилијарен тим од четворица гинеколози на … Продолжи со читање Одвратна и бедна политички мотивирана осветољубивост – Кацарска на врвот на нечовечноста и нецивилизираноста