Кацарска не ја интересираат Законот за судови, ниту одлуките на Европскиот суд за човекови права

Според измените на Законот за судови, кој беа усогласени помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, како дел … Продолжи со читање Кацарска не ја интересираат Законот за судови, ниту одлуките на Европскиот суд за човекови права