среда, 24 октомври 2018 | Вести денес: 1 ново

Најсреќни денови во 2018: Мај им носи многу пари а малку љубов на овие знаци

ОВЕН

Љубов: 31 јануари, 31 март, 16 април, 14 јуни, 22 јули, 7 август, 11 август, 19 август, 9 септември, 29 септември, 5 октомври, 9 октомври, 16 ноември, 2 декември

Пари и работа: 2 јануари, 15 февруари, 2 март, 9 март, 17 март, 16 април, 20 април, 15 мај, 28 јуни, 10 јули, 27 август, 9 септември, 25 септември, 1 октомври, 24 октомври, 21 декември

Здравје: 11 февруари, 2 март, 20 март, 26 август, 9 септември, 25 ноември

БИК

Љубов: 26 јануари, 15 февруари, 2 март, 31 март, 30 април, 15 мај, 29 мај, 10 јули, 17 јули, 23 август, 9 септември, 10 октомври, 23 октомври, 7 ноември, 8 ноември, 22 ноември, 2 декември, 7 декември

Пари и работа: 20 јануари, 31 јануари, 15 февруари, 31 март, 21 мај, 30 мај, 13 јуни, 27 јули, 11 септември, 23 ноември

Здравје: 31 март, 16 април, 13 јуни, 7 август, 23 септември, 25 септември, 9 октомври, 23 ноември

БЛИЗНАЦИ

Љубов: 17 јануари, 26 јануари, 17 март, 31 март, 24 април, 29 мај, 13 јуни, 28 јуни, 27 август, 6 септември, 23 септември, 1 октомври, 9 октомври, 8 ноември, 16 ноември, 7 декември 13 декември

Пари и работа: 2 јануари, 18 февруари, 6 март, 17 март, 19 мај, 13 јуни, 21 јуни, 13 јули, 26 август, 29 септември, 15 ноември, 22 декември

Здравје: 2 јануари, 19 мај, 21 јуни, 10 јули, 9 септември, 7 ноември, 23 ноември

РАК

Љубов: 11 јануари, 17 јануари, 20 јануари, 15 февруари, 17 март, 15 мај, 28 јуни, 10 јули, 13 јули, 27 јули, 27 август, 11 септември, 1 октомври, 23 октомври, 7 ноември, 2 декември, 21 декември

Пари и работа: 2 јануари, 26 јануари, 31 јануари, 6 март, 20 март, 16 април, 29 мај, 29 јуни, 22 јули, 11 август, 29 септември, 8 ноември, 7 декември, 13 декември

Здравје: 26 јануари, 24 април, 29 мај, 13 јуни, 31 октомври, 22 ноември, 7 декември

ЛАВ

Љубов: 18 јануари, 20 јануари, 31 јануари, 11 февруари, 15 февруари, 18 февруари, 17 март, 16 мај, 29 мај, 27 јули, 11 август, 26 август, 11 септември, 31 октомври, 8 ноември, 22 ноември, 7 декември

Пари и работа: 31 јануари, 2 март, 10 април, 13 мај, 15 мај, 11 август, 23 август, 6 септември, 9 септември, 24 октомври

Здравје: 2 јануари, 17 јануари, 17 март, 28 јуни, 27 август, 1 октомври, 22 декември

ДЕВИЦА

Љубов: 2 јануари, 17 јануари, 11 февруари, 18 февруари, 6 март, 17 март, 20 март, 16 април, 28 јуни, 26 август, 6 септември, 25 септември, 1 октомври, 15 ноември, 21 декември

Пари и работа: 31 март, 24 април, 30 април, 21 мај, 30 мај, 13 јуни, 10 јули, 7 август, 22 септември, 23 септември, 9 октомври, 23 октомври, 23 ноември, 6 декември

Здравје: 18 јануари, 20 јануари, 31 јануари, 15 февруари, 16 мај, 14 јуни, 22 јули, 11 август, 11 септември

ВАГА

Љубов: 2 јануари, 18 јануари, 20 јануари, 15 февруари, 6 март, 20 март, 31 март, 16 април, 20 април, 15 мај, 27 јули, 11 септември, 25 септември, 24 октомври

Пари и работа: 2 јануари, 26 јануари, 19 мај, 29 мај, 12 јуни, 21 јуни, 10 јули, 10 октомври, 31 октомври, 8 ноември, 13 декември, 22 декември

Здравје: 2 јануари, 26 јануари, 19 мај, 29 мај, 12 јуни, 21 јуни, 10 јули, 10 октомври, 31 октомври, 8 ноември, 13 декември, 22 декември

ШКОРПИЈА

Љубов: 17 јануари, 11 февруари, 18 февруари, 17 март, 31 март, 20 април, 24 април, 30 април, 15 мај, 21 мај, 13 јуни, 26 август, 24 октомври, 7 ноември, 15 ноември, 25 ноември

Пари и работа: 11 февруари, 17 јануари, 17 март, 29 мај, 14 јуни, 28 јуни, 29 јуни, 22 јули, 26 јули, 27 август, 6 септември, 1 октомври, 31 октомври, 8 ноември, 22 ноември, 7 декември, 13 декември, 21 декември

Здравје: 2 јануари, 6 март, 20 март, 31 март, 16 април, 7 август, 23 септември, 9 октомври, 16 ноември

СТРЕЛЕЦ

Љубов: 2 јануари, 26 јануари, 18 февруари, 6 март, 16 април, 24 април, 21 мај, 30 мај, 13 јуни, 15 јули, 29 септември, 23 ноември, 22 декември

Пари и работа: 11 јануари, 20 јануари, 31 јануари, 15 февруари, 2 март, 17 март, 16 мај, 28 јуни, 27 јули, 23 август, 27 август, 6 септември, 9 септември, 11 септември, 1 октомври, 21 декември

Здравје: 26 јануари, 31 март, 20 април, 30 април, 15 мај, 10 јули, 24 октомври, 6 декември

ЈАРЕЦ

Љубов: 2 јануари, 17 јануари, 31 јануари, 31 март, 20 април, 15 мај, 14 јуни, 21 јуни, 29 јуни, 13 јули, 26 јули, 11 август, 24 октомври, 22 декември

Пари и работа: 18 јануари, 31 јануари, 18 февруари, 20 февруари, 17 март, 31 март, 16 мај, 27 јули, 7 август, 26 август, 11 септември, 9 октомври, 15 ноември, 25 ноември

Здравје: 26 јануари, 24 април, 21 мај, 29 мај, 13 јуни, 8 ноември, 7 декември

ВОДОЛИЈА

Љубов: 31 јануари, 2 март, 24 април, 30 мај, 13 јуни, 14 јуни, 29 јуни, 22 јули, 11 август, 19 август, 6 септември, 9 септември, 23 ноември, 7 декември

Пари и работа: 2 јануари, 18 февруари, 20 февруари, 6 март, 17 март, 20 март, 15 април, 16 април, 30 април, 10 јули, 26 август, 25 септември, 10 октомври, 23 октомври, 7 ноември, 25 ноември, 6 декември

Здравје: 2 јануари, 17 јануари, 19 мај, 21 јуни, 28 јуни, 13 јули, 6 септември, 11 септември, 1 октомври, 21 декември

РИБИ

Љубов: 2 јануари, 11 февруари, 18 февруари, 20 февруари, 2 март, 31 март, 19 мај, 21 јуни, 10 јули, 13 јули, 7 август, 23 август, 6 септември, 9 септември, 23 септември, 9 октомври, 16 ноември, 22 декември

Пари и работа: 26 јануари, 6 март, 20 март, 15 април, 16 април, 20 април, 13 мај, 15 мај, 29 мај, 25 септември, 24 октомври, 31 октомври, 8 ноември, 22 ноември, 7 декември

Здравје: 18 јануари, 20 јануари, 15 февруари, 29 јуни, 22 јули, 27 јули, 11 август

Republika.mk - содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови е казниво со закон. Дозволено е делумно превземање на авторски содржини (текст и фотографии) со ставање хиперлинк до содржината што се цитира.

Top