Богдановиќ: Во најбрз можен рок ќе најдеме решение за состојбата во „ОУ 11 Октомври“

Градоначалникот на Општина Центар Сашо Богдановиќ за „Република“ изјави дека во петок е договорена средба … Продолжи со читање Богдановиќ: Во најбрз можен рок ќе најдеме решение за состојбата во „ОУ 11 Октомври“