Ужинка со поминат рок, скиснат сутлијаш, каква храна им се давала девет месеци на децата во ОУ „11 Октомрви“?!

После скиснат сутлијаш, недоварена манџа, овенат спанаќ, шесторазредно месо на ред е ужинка со поминат … Продолжи со читање Ужинка со поминат рок, скиснат сутлијаш, каква храна им се давала девет месеци на децата во ОУ „11 Октомрви“?!