четврток, 22 март 2018 | Вести денес: 99 ново

Бразда во времето – A Wrinkle in Time

wrinkle-in-time

Жанр:
авантура, семеен, фантазија

Режија:
Ава Дувернаи

Актери:
Сторм Реид, Опра Винфри, Риси Витерспун, Минди Калинг, ЛевиМилер

Заработка:
16,6 милиони долари

Top