недела, 18 март 2018 | Вести денес: 26 ново

Бразда во времето – A Wrinkle in Time

wrinkle-in-time

Жанр:
авантура, семеен, фантазија

Режија:
Ава Дувернаи

Актери:
Сторм Реид, Опра Винфри, Риси Витерспун, Минди Калинг, ЛевиМилер

Заработка:
33,3 милиони долари

Top