понеделник, 29 мај 2017 | Вести денес: 33 ново

Архива по таг: Швајцарија

izvodi_zaevi-1-768x1167
Живот

Семејството на лидер на политичка партија се подготвува за иселување: Братот и снаата поднеле барање за меѓународен извод од матична книга! (1)

Ова се интернационални изводи од матична книга на родените, кои се користат за добивање на иселеничка виза. Братот...

Top