вторник, 23 јануари 2018 | Вести денес: 0 ново

Архива по таг: чување

Македонија

Стручната комисија за имунизација ги разобличи лагите на СДСМ: Вакцините се транспортираат и се чуваат на температура од 2 до 8 степени

Вакцините се биолошки препарати кои согласно препораките на Светската здравствена организација се транспортираат...

Top