вторник, 23 октомври 2018 | Вести денес: 86 ново

Архива по таг: УСАИД

Македонија

Интегралното соопштение на „Џудишал воч“: Бејли и УСАИД на суд поради финансирањето и политичките активности на Сорос во Македонија

„Џудишал воч“ денес објави дека поднеле тужба според Актот за слобода на информации против Стејт департментот...

Македонија

Под дрво и под камен: Сорос бара светски медиум за да се спротистави на злоупотребите од Сорос, УСАИД и Амбасадата на САД во Македонија

Деновиве фондацијата „Отворено Општество“ и целата мрежа на Сорос се ставени во функција да најдат голем меѓународен...

Top