вторник, 12 декември 2017 | Вести денес: 134 ново

Архива по таг: рудник

Економија

Груевски ја поздрави инвестицијата на Фејсбук: По 40 години нов рудник во Македонија, започна изградбата на рударскиот комплекс во Казандол

„Добра вест за Валандово и регионот. Денес започнува инвестицијата на Сардич МЦ за изградба на рударскиот комплекс...

Top