четврток, 20 септември 2018 | Вести денес: 100 ново

Архива по таг: ристо никовски

Македонија

Никовски: Софија тврди дека нема Македонци, дека нема македонски јазик и сакаат да потшиме договор со кој експлицитно ќе го прифатиме тоа

Поранешниот амбасадор Ристо Никовски во гостувањето во емисијата Аргументи на ТВ Нова говореше за договорот...

Top