сабота, 20 јануари 2018 | Вести денес: 1 ново

Архива по таг: реакции

Македонија

Македонија е на нозе: Патриотски организации, граѓански иницијативи и интелектуалци се мобилизираат против федерализација на Македонија

Десетици патриотски организации, граѓански иницијативи и бројни интелектуалци се мобилизираат против федерализацијата...

Top