понеделник, 21 август 2017 | Вести денес: 49 ново

Архива по таг: Протести

Македонија

„За Заедничка Макдедонија“: Амбасадорот Река да не не’ стабилизира толку, неговата држава со Тиранската платформа не мора да мудрува за Македонија

Од кабинетот на Иванов велат дека Иванов очекувал Заев да го исполни јавно кажаниот збор дека со тиранската коалиција...

Top